Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Благодійна організація «Реактивна Пошта», що з 2014-го споряджає ракетні війська та артилерію, запустила проєкт «Креативна Пошта». Це конкурс для представників креативної індустрії зі створення відеороликів про українську артилерію.

Мета «Креативної Пошти» — підвищити обізнаність суспільства про вирішальну роль артилерії на полі бою та генерувати донати на потреби військових.

«Чи не кожен українець знає, для чого потрібні дрони — про них щодня говорять експерти та медіа. Тому пересічна людина ймовірніше задонатить на гарний і зрозуміліший дрон, аніж на неінстаграмний коліматор чи компресор, без яких артилерія просто не стріляє. Це складний механізм, у якому вогонь гаубиці залежить від стану коліс паливозаправника чи підвіски боєприпасника. Якщо хоч один елемент припиняє працювати, вогонь по окупантах стає неможливим», — розповідають співзасновники «Реактивної Пошти», айтівці Павло Нарожний та Дмитро Чуканов.

За словами бригадного генерала Баранова, 90% вогневого ураження ворога покладається саме на артилерію. Аби про потреби артилеристів та важливість їхньої роботи знали якомога більше людей, IT-бізнесмен та засновник технологічної компанії Roosh, у якій працював Дмитро, Сергій Токарєв запропонував БО «Реактивна Пошта» спільними зусиллями провести кампанію. Сергій забезпечує подарунки для переможців конкурсу.

Автори шести найвлучніших роликів у межах двох номінацій «Враження в серце» та «Високоточний креатив» отримають у подарунок Apple iPad Pro 2023. Переможець «Гран-прі» — Apple iMac 2023. Усім учасникам конкурсу Реактивна Пошта подарує власний мерч.Переможці можуть відмовитися від подарунків. У такому випадку Сергій Токарєв потроїть суму від їхньої вартості та спрямує її на підтримку артилеристів.

Як взяти участь:

  • Ознайомтеся з деталями конкурсу на сайті.
  • Створіть відеоролик тривалістю від 15 секунд до однієї хвилини на основі брифу, зазначеному на сторінці конкурсу. Для цього використовуйте виключно матеріали відеобанку. Їх ексклюзивно надала Центральна телерадіостудія Міністерства оборони України в межах партнерства з «Креативною Поштою».
  • Заповніть заявку на участь у конкурсі та додайте посилання на відеоролик із відкритим доступом та необмеженим терміном зберігання.
  • Дедлайн подання заявок: 1 жовтня 2023 р. включно.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button