Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/titkaklara

На вулиці Воздвиженській, 22 відкрилася перша кулінарія від мережі пиріжкових «Тітка Клара». Незабаром така з’явиться й на Подолі.

Це новий для мережі формат, де продавають готові коробки з обідами: основна страва та гарнір. Також у меню салати, супи й десерти.

«Ми тестували готові страви у нашій пиріжковій на Кирилівській та буфетах у бізнес-центрах. Нашим гостям це дуже сподобалось, і тоді ми вирішили розширити цей проєкт», — розповів The Village Україна засновник мережі Андрій Пінчук.

Обіди коштують 150 гривень. Це може бути рис з овочами та куркою теріякі; тефтелі з картопляним пюре; гречка з котлетами зі свинини; вареники з телятиною. Окрошка — 74 гривень, борщ — 80 гривень.

Наступного тижня «Кулінарію» запустять на вулиці Костянтинівській, 19. 

Гречку з котлетою також готують у новому закладі «Міська їдальня» на Львівській площі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button