Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23550 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На будівельному майданчику в Оболонському районі Києва, де споруджують нову розв’язку, впав кран. 

Гусеничний кран втратив керування і перекинувся, зачепивши верхівкою контактну тролейбусну мережу. На будмайданчику ніхто не постраждав.

Пошкоджено і розірвано контактну мережу на вулицях Полярна та Героїв Дніпра. Через це змінено рух тролейбусу №44 та автобусів №41, 41-Д, 99, а рух тролейбусів №32 тимчасово заблоковано.

У КМДА стверджують, що причиною падіння стали, зокрема, сильні пориви вітру. Телеграм-канали також публікують повалені дерева у парку Шевченка.

На перетині вулиць Богатирськата Полярна будують «неповний листок конюшини». Кияни вимагали заборонити будівництво нових розв’язок до закінчення будівництва Шулявського шляхопроводу.

Спершу передбачалося, що нова розв’язка на Оболоні коштуватиме 1,3 мільярда гривень, але ще до початку будівництва вартість зросла до двох мільярдів.

Одночасно будують Дегтярівський шляхопровід неподалік від Шулявки. 30 вересня на будівельному майданчику під час монтажу обвалилися сім балок.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button