Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: пресслужба КМДА

Департамент аудиту КМДА перевірить вартість капітального ремонту госпіталю ветеранів війни у Пущі-Водиці. Місто також звернеться до правоохоронців. Про це заявив міський голова Віталій Кличко.

«Якщо були порушення і завищення цін, — скасовуємо тендер і оголошуємо новий. А щодо відповідальних осіб — за результатами перевірок будуть ухвалені відповідні рішення, в тому числі й кадрові», — заявив він.

За словами мера, таке доручення він дав «після інформації, оприлюдненої деякими інтернет-виданнями». Насправді ж про розкрадання заявила тимчасова комісія Київради з перевірки закупівель. Її створили після низки тендерних скандалів, таких як закупівлі барабанів для укриттів.

Для ремонту госпіталю, який планують переформатувати на Медичний центр реабілітації, уже провели 10 тендерів на понад 1,1 мільярда гривень. На думку комісії, це невиправдано великий бюджет, при цьому бракує необхідних договорів, проєктної документації, дозволів тощо.

Комісія рекомендувала звільнити директорку Департаменту охорони здоров’я Валентину Гінзбург.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button