Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/maieznachennia

Нове кафе мережі Milk Bar, яке має відкритися незабаром на вулиці Якова Гніздовського, 1А на київському Соцмісті, розмістить на вході відреставровану радянську вивіску «Молоко».

Про це повідомляє ініціатива «Має значення», яка вирішила відреставрувати ретровивіску та знайти місце, де її можна розмістити. Зараз вивіска вже перебуває в майстерні.

Milk Bar погодився повісити літери на новому закладі та оплатити 50% вартості реставрації. Реставратори наразі визначають точну вартість робіт. Другу половину суми збиратимуть донатами.

Раніше команда «Має значення» реставрувала вивіски «Квіти» та «Кольорове фото» на київському Подолі.

«Має значення» — ініціатива, заснована активістами з Маріуполя. У рідному місті вони займалися відновленням історичних дверей.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button