Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Вулиця Січових Стрільців «до» та «після»

Кілька днів тому нідерландський туристичний сайт Visit Netherlands презентував новий штучний інтелект. Його розробили спільно з нідерладнською агенцією міських змін «Humankind».

Метою проєкту є показати, як виглядатиме будь-яка вулиця на Google Maps, якщо її спроєктують в Нідерландах. Гаслом кампанії є «Add a touch of Dutch!», що в перекладі означає «Додай дрібку голандськості!».

«Наш новий штучний інтелект робить кожну вулицю зеленішою та приємнішою за секунду», – сказано на сайті.

Автори штучного інтелекту називають його революційним та закликають користувачів спробувати перетворити «машиноцентричні дороги на дружні до велосипедистів гавані, створюючи безпечніші, зеленіші та більш доступні міста для всіх» за допомогою свого ШІ. Ви можете спробувати зробити це самостійно, ввівши будь-яку адресу з Google Maps . ШІ доступний за посиланням.

Берестейський проспект «до» та «після»

Наша редакція вирішила подивитись, як будуть виглядати київські вулиці після обробки штучним інтелектом.

Русанівська набережна «до» та «після»

Раніше «Хмарочосу» доводилось замовляти подібні послуги у професійної ілюстраторки. Дивіться, наприклад, наші статті: «Пішохідний Київ мрії: 5 вулиць в центрі, які варто перекрити для руху автівок» та «Комфортний Київ мрії: як мають виглядати столичні вулиці після реконструкції».

Коментарі:

    KGB :

    І ця краса зразу “засреться” недопалками,папірцями,пляшками і собачим лайном.Куди ви лізете,свині? Вам менталітету Нідерландів не дорости ніколи.

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button