Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: vdng.ua

Національний комплекс «Експоцентр України», більш відомий як ВДНГ разом з ГО «Made in Ukraine» оголосили про початок спільного збору. Мета – забезпечити артилеристів 95-ї окремої десантно-штурмової бригади дронами DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo та DJI Mavic 3T.

Загальна сума збору – 340 тисяч гривень.

Серед усіх учасників, які зроблять донат у 500 та більше гривень, буде розіграно 27 іменних ялинок, які наприкінці листопада висадять на території ВДНГ. Всього у рамках озеленення буде висаджено 77 ялинок, повідомляє генеральний директор НК «Експоцентр України» Євген Мушкін.

«Ми з «Made in Ukraine» отримали терміновий запит на дрони від військових й вирішили пришвидшити збір заохочувальною винагородою. Нею стануть ялинки з іменними табличками, на яких переможці зможуть лишити фразу чи побажання на свій розсуд», – пояснив Мушкін.

Внески прийматимуть на монобанку «Made in Ukraine». Під час здійснення переказу потрібно обов’язково вказати в коментарі до платежу контакт, за яким з вами можна буде зв’язатися у випадку перемоги. Збір триватиме з 17 жовтня до 20 листопада.

Нагадаємо, ВДНГ збирає гроші на капремонт басейну перед павільйоном №10. Також нещодавно ВДНГ створило реєстр потенційних об’єктів культурної спадщини на своїй території.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button