Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: КМДА

Конкурс на главу Департаменту запобігання і протидії корупції в КМДА завершено, про це повідомив Олександр Лємєнов, голова комісії з відбору кандидатів. Переможцем став Олег Тимошенко.

Нагадаємо, 13 вересня міський голова Віталій Кличко підписав розпорядження про створення комісії з відбору директора Департаменту з питань запобігання та виявлення корупції КМДА. У склад комісії увійшли 5 антикорупційних активістів.

Лємєнов зазначив, що він голосував як за Михайлова, так і за Тимошенка. На його думку, обидва кандидати мають бути в Департаменті.

«Перед фінальним голосуванням точились палкі дискусії», – додав голова комісії.

За пропозицією Віктора Чумака, члена комісії, рекомендували призначити Івана Михайлова на посаду одного із заступників Тимошенка, якщо останнього Віталій Кличко ухвалить на посаду голови Департаменту.

Олександр Лємєнов нагадав, що частина комісії продовжує допомагати запускати Департамент запобігання і протидії корупції.

Олег Тимошенко – колишній перший заступник очільника Дарницької поліції. Він також був членом Антикорупційної ради при Дарницькій державній адміністрації.

Нагадаємо, нещодавно Департамент охорони культурної спадщини КМДА очолила Марина Соловйова.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button