Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: AllTransUA

Цього року у Львові освітили 22 пішохідні переходи, а до кінця року ще 22 переходи будуть з освітленням, повідомили у Львівській міській раді. Роботи з освітлення переходів цьогоріч проводять у Шевченківському і Залізничному районах міста.

«Маємо за ціль освітити усі пішохідні переходи на території Львівської МТГ, адже це насамперед безпека пішоходів і водіїв», – коментує Ірина Маруняк, заступниця мера Львова з питань ЖКГ.

На території львівської громади є 1013 пішохідних переходів, 803 з яких – нерегульовані. З 2015 до 2023 року було облаштовано освітлення на 587 переходах. Через війну вдалось освітити вдвічі менше переходів, ніж у попередні роки, проте до 2026 року міська влада планує освітити усі пішохідні переходи міста.

На вже встановлене освітлення на 22 пішохідних переходах міська влада витратила 1,8 млн грн. До кінця року заплановано провести освітлення на 22 пішохідних переходах у Залізничному районі. На реалізацію цих робіт виділено 2 млн грн.

Нагадаємо, на Шулявці нещодавно облаштували наземний перехід. А київська поліція продовжує відмовляти в облаштуванні наземного переходу на станції метро «Університет».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button