Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23538 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Ілюстрація: Podoba Interactive

Студія Podoba Interactive оголосила про створення гри Back to Hearth, у якій потрібно відновлювати будинки з українським інтерʼєром.

У грі потрібно ремонтувати хатки покинутого лісового поселення, яке спустошило Лихо – воно «позбавило поселення сміху, розмов та життя». Головному герою потрібно розібратися з наслідками трагедії та привести до ладу кожну оселю, щоб створити затишок та повернути мешканців додому.

Ілюстрація: Podoba Interactive

Кожен будинок потребує особливого підходу, розповідають розробники: десь потрібно полагодити вікно, що не закривається, десь – відремонтувати паркан, що похилився, а десь очистити квітник від бур’янів.

Ілюстрація: Podoba Interactive

«Ідея гри Back to Hearth виникла після того, як 3D-художниця Blessed Burden попросила порадити їй цікаві ігри, де не потрібно нікого вбивати. Тож ми вирішили створити щось миле, затишне та ненасильницьке», – розповіли розробники в Х.

Нагадаємо, українські розробники створили компанію, що виготовляє дрони для ЗСУ.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button