Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: instagram.com/centr.mista

Біля станції метро «Славутич», в однойменному ЖК, відкрився кафе-бар «Центр міста». Іронічна нава — відповідь на жарти про лівий берег Києва, пише PostEat.

Всередині встановлено пам’ятник Тарасу Шевченку як доказ того, що це «центр міста». На стінах повісили картини чернігівського художника-наївіста Петра Бойка. На вході розміщено корнер окулярів «На очі».

З 8:00 до 16:00 заклад працює в форматі кав’ярні — з випічкою, десертами та сніданками. З 16:00 до 22:00 починають готувати ще й коктейлі. 

Одна з головних страв — хотдоги, їх тут готують декілька видів і подають із бататом фрі.

Щопонеділка влаштовують вечір вина, щовівторка — десерти від сестер Бабенцових, середа — це день пасти, у четвер готують рибні страви та легкий коктейль «Без похмілля», а щонеділі завозять пончики від Ponchik boy.

Пончик «Гарік». Зовні: глазур з пітахаї

З меню:

  • «Сніданок кріпака» з яйцями, томатами, шпинатом, сосискою, беконом, червоною цибулею, мусом фети, пармезаном, базиліком і свіжим підсмаженим хлібом — 255 гривень,
  • Хотдог «Барбекю» з сосискою, беконом, карамелізованою і маринованою цибулею та білим соусом — 220 гривень,
  • Овочевий салат з томатами, огірками, перцем, зеленню, оливками, заправлений мусом з фети та оливковою олією — 165 гривень,
  • Лососеві котлети з дзадзикі, перепелиними яйцями та в’яленими томатами — 265 гривень,
  • Лимонад алоє-імбир — 90 гривень,
  • Лате — 60 гривень,
  • Whіskеy Sоur — 235 гривень.

Адреса закладу — вулиця Зарічна 6, години роботи — 9:00–22:00.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button