Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23531 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Олег Левій

Олег Левій, засновник проєкту «Кінцева», у якому він показує мозаїки на автобусних зупинках України, випустив власну колекцію листівок. На них зображені панно з Львівської, Івано-Франківської та Чернівецької областей.

Фото: Олег Левій/Telegram

Кожна з листівок зображає мозаїку з автобусних зупинок сіл України, серед яких: Коросно, Грушка, Розтоки, Неслухів, Розтоки 2 та Новосілки. Вартість кожної – 50 грн, а якщо купити всі разом – то 250 грн. Зібрані кошти Олег витратить на розвиток проєкту, а також перерахує на ЗСУ.

Фото: Олег Левій/Telegram

На листівках із зображенням зупинок у селах Неслухів, Розтоки 2 та Новосілки є цікава деталь: зворотну сторону випадково надрукували догори дриґом. Проте автор вважає, що це робить їх ще більш особливими.

Замовити листівки можна заповнивши форму. Також в наявності є листівка за мотивами зруйнованої мозаїки в селі Середньому. 

Нагадаємо, український гурт зняв кліп серед мозаїчних скульптур гідропарку Рівного.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button