Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23632 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Громадське

Міська влада Києва розглядає варіант з запровадженням одностороннього руху на Васильківській вулиці та паралельному їй Голосіївського проспекті, повідомив у ефірі телеканалу «Київ» заступник голови КМДА Микола Поворозник.

«Ведеться розмова про те, щоб зараз, можливо, пропрацювати варіант одностороннього руху вулицею Васильківською та у зворотному напрямку Голосіївським проспектом, — сказав Поворозник. — Зараз основне — це розчистити праву смугу для того, щоб автобуси могли їхати безперешкодно.

Патрульна поліція посилила режим роботи біля станцій метро «Либідська» і «Теремки», повідомляє Укрінформ. Сьогодні зранку на проспекті Глушкова біля «Теремків» скупчився транспорт — поліція вважає, що для багатьох проблематично дістатися до місця призначення на громадському транспорті.

На Васильківській та Великій Васильківській наносять тимчасову розмітку смуги для громадського транспорту.

Також 13 грудня почнуть тестувати човниковий рух поїздів метро на ділянці від «Теремків» до «Либідської» — адже другий із двох тунелів непошкоджений, поінформував директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслан Кандибор.

ГО «Пасажири Києва» застерігають, що надто великий інтервал таких «човників» — раніше у КМДА говорили про 30 хвилин — призведе до переповнення станцій.

Міський голова Віталій Кличко заявив, що закриття станцій метро може тривати більше, ніж пів року — або менше.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button