Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У тунелі між станціями метро «Почайна» і «Тараса Шевченка» також є протікання. Ще декілька тижнів тому так виглядав тунель на перегоні «Либідська» – «Деміївська», розповідають у ГО «Пасажири Києва».

У відео, яке опублікувала організація, потяг рухається тунелем між станціями – на бокових частинах перегону можна побачити сліди води. «Пасажири» кажуть, що протікання менш серйозні, ніж на Деміївській, і ріки з піском, не течуть, але «дощик» і купки піску є.

В організації нагадали, що в листопаді КП «Київський метрополітен» оголосило тендер на капітальний ремонт цього перегону.

Нагадаємо, місяць тому зʼявились чутки, що перекриття тунелю між станціями «Почайна» і «Тараса Шевченка» через підтоплення. «Хмарочос» звернувся із запитом до КМДА з проханням підтвердити або спростувати інформацію. У КП «Київський метрополітен» нам відповіли, що наразі про перекриття між станціями не йдеться, проте в перспективі ремонт справді заплановано – спершу потрібно розробити проєкту документацію, на що знадобиться близько пʼяти місяців.

Нагадаємо, восьмого грудня тунель між «Либідською» та «Деміївською» перекрили через підтоплення, а мережею вже ширяться меми про це.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button