Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Управа КПТ/Telegram

Сьогодні, 12 грудня, вранці на вулиці Васильківській запрацювала смуга для громадського транспорту, повідомляє телеграм-канал «Управа КПТ». Смуга повинна розвантажити транспортний потік після перекриття шести станцій синьої гілки метро.

Пізно ввечері 11 грудня працівники «Укравтодору» розмістили відповідні дорожні знаки та нанесли дорожню розмітку, проте сьогодні транспорт все одно продовжив їхати у другій смузі – крайня була зайнята припаркованими автомобілями.

Фото: Пасажири Києва/Telegram

Сьогодні близько першої години дня на вул. Васильківській біля станції метро «Голосіївська» почала працювати Інспекція з паркування. Завдяки цьому частину смуги «розчистили» від припаркованих автомобілів.

Окрім машин, що паркуються на смузі для громадського транспорту, кияни також скаржаться, що на Либідській площі маршрутки займають багато місця на зупинках – автобусам та тролейбусам доводиться чекати, через що утворюються затори.

У КМДА розповіли, що для полегшення руху громадського транспорту також внесли зміни у роботу світлофорів, щоб автобуси і тролейбуси мали пріоритетне право проїзду на вул. Васильківській та Голосіївському проспекті.

Нагадаємо, через закриття метро на Голосіївському проспекті та Васильківській можуть запровадити односторонній рух.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button