Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: tiktok.com/@thedudking

Біля Ісламського культурного центру «Альраїд» у Старожитомирському провулку в Києві знесли ряди кіосків зі східною вуличною їжею — так званий «мусульманський ринок». Як повідомив користувач тіктоку @thedudking, залишилася одна остання точка з шаурмою.

Департамент територіального контролю підтвердив «Хмарочосу», що ринок біля вулиці Дегтярівської демонтували.

Фото: БЖ

Київські гурмани називали це місце секретною локацією. Ринок працював щодня, але найжвавіше було в п’ятницю, з 13:00 до 16:00 — після намазу в мечеті.

Вздовж провулка тягнулися ряди з ятками та мангалами, на яких вихідці з мусульманських країн готували автентичний плов, кебаб, шаурму, самсу, продавали домашні хумус, халву та пахлаву.

У 2020 році «Хмарочос» писав про облаву на мігрантів, яку влаштувала поліція Києва на виході з мечеті та на ринку в Старожитомирському провулку.

Коментарі:

    KGB :

    Видно,мало “відкатів” давали Кличку,того й знесли.
    Оно Троєщинський продуктовий не чіпають,бо там є курочка,яка несе золоті яєчка,хоча теж той ринок давно вже айзерами окупований.

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button