Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23483 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: КП «Київблагоустрій»/Facebook

15 січня на вулиці Старовокзальній, що поруч із Центральним залізничним вокзалом, розпочали демонтаж МАФів.

«Київблагоустрій» розпочав демонтаж тимчасових споруд біля кінцевої зупинки швидкісного трамвая – на станції «Старовокзальній». МАФи, з яких розпочали демонтаж, стояли там понад 20 років та не працювали вже досить довгий час. Демонтажні роботи на цій локації триматимуть певний час, повідомили у Департаменті територіального контролю.

Фото: КП «Київблагоустрій»/Facebook

Загалом протягом 2023 року з вулиць Києва демонтували майже пʼять тисяч незаконно розміщених елементів благоустрою. Директор «Київблагоустрою» Андрій Коваль розповів, що демонтажі відбуваються «щодня за будь-яких умов».

КП «Київреклама» також продовжує працювати над приведенням міста до належного вигляду. Цього тижня відбуватиметься демонтаж незаконних вивісок за чотирма адресами:

  • на перетині Берестейського проспекту і вулиці Дегтярівської (біля метро «Берестейська»)
  • на вулиці Оноре де Бальзака на Дарниці
  • біля метро «Палац Україна» на вулиці Антоновича
  • на вулиці Академіка Щусєва біля метро «Дорогожичі»

Демонтаж незаконних конструкцій за зазначеними адресами відбуватиметься упродовж всього тижня. У підприємстві закликали власників незаконних вивісок ставитись з розумінням до комфорту киян та дотримуватися вимог розміщення рекламних засобів.

Нагадаємо, у «Київрекламі» розповіли, як не світити вивісками у вікна.

Коментарі:

    KGB :

    Ви спочатку людям роботу дайте,заводи та фабрики відновіть,а потім вже демонтуйте! Викидають людей на вулицю,залишаючи їх без шматка хліба,а потім волають- українці не хочуть жити в Україні! А за який хер тут жити,блядь????

    Serjo_dd :

    Почніть робити щось корисне, займіться самоосвітою, підіть на курси, здобудьте знання за які добре платять. Заводи , параходи, картєра, зараз вже не 20 століття, одна ІТ компанія коштує більше ніж бюджети багатьох міст. Знайдіть себе у сучасному світі ✍️

    Bohdan :

    Здається, то просто кацапський бот з пропагандистським вкидом. Вони ж такі методи зараз широко використовують. Ну а якщо й не бот – то людині, яка таке пише, варто серйозно замислитись про те, звідки вона споживає інформацію та чи здатна вона її критично обробляти

    Serjo_dd :

    А також почитайте законодавство та містобудівні норми
    , якщо хочете жити далі в Україні. Малі архітектурні форми, встановлені незаконно, за подачки та постійні відкати. Псують місто і перетворюють вулиці на базар.

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button