Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23535 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Олександр Космач, facebook.com/DakhaBrakha

Квартет ДахаБраха випустив перше з початку повномасштабного вторгнення музичне відео. Пісня «У горлі ком» має нетипове для гурту звучання.

Для створення відео музиканти попросили читачів своїх сторінок у соцмережах прислати фото, зроблені в укриттях чи коридорах під час повітряних тривог.

«У горлі ком» — одна з чотирьох пісень, створених на початку цього року під час репетицій.

«Вона не зовсім притаманна нашій творчості, тому я очікував, що коліжанки можуть забанити. Але дівчата і Влад Троїцький відреагували схвально», — розповів учасник гурту Марко Галаневич The Village Україна.

В описі до відео ДахаБраха розмістила посилання на петицію до урядів Євросоюзу з закликом використати російські заморожені гроші на підтримку й відбудову України.

До 20-ї річниці творчості ДахаБраха поїде у європейський тур, який триватиме від 14 листопада до 14 грудня. Він охопить 16 країн.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button