Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23497 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
 Візуалізація із засідання виконавчого комітету Львівської міської ради

На засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради презентували план оновлення залізничного вокзалу. Його хочуть обладнати додатковими ліфтами для маломобільних груп населення.

Для кожної залізничної платформи планують зробити по три ліфти, щоб забезпечити європейські стандарти доступності потягів, також підвищать висоту перонів.

 Візуалізація із засідання виконавчого комітету Львівської міської ради

Керуюча справами виконавчого комітету Наталія Алєксєєва зазначила:

«Це дуже важливий проєкт в контексті нашої екосистеми UNBROKEN і доступності загалом, зважаючи на кількість поранених та осіб з інвалідністю, яка зараз є в Україні. Я думаю, ми лише чекатимемо якнайшвидшої реалізації цього проєкту Укрзалізницею і вітаємо, що вони розпочали цю роботу вже в таких масштабах».

Раніше «Хмарочос» розповідав про ліфти для маломобільних людей на Київському вокзалі, які з’явилися у листопаді минулого року.

Центральний залізничний вокзал у столиці відомий відсутністю інклюзивних способів пересування, особливо ліфтів. Адже навіть переміщення валіз, які на сходах доводиться переносити в руках, часто стає важким завданням для великої кількості пасажирів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button