Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 288 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Роман Грищук

Народний депутат Роман Грищук повідомив, що у Києві перебуває понад 1000 залишених власниками автомобілів. Зокрема, він зазначив, що частина господарів таких авто виїхали закордон, деякі загинули, а хтось просто покинув залишки автівок

«Рада оборони Києва може прийняти вольове рішення не пускати людей в громадський транспорт, але не може прийняти вольове рішення прибрати ці авто з вулиць Києва», – прокоментував ситуацію депутат.

Фото: прес-служба Національної поліції України

Проблема евакуації старих авто з вулиць міста не нова для Києва. Але особливо вона загострилася на початку повномасштабного вторгнення, коли евакуюючись зі столиці власники залишали машини просто посеред вулиць. Також автомобілі часто отримують пошкодження чи згорають внаслідок прильотів.

Проте Роман Грищук заявив, що готовий проєкт з рішенням проблеми вже  є у депутатки Київської міської ради Ксенії Семенової.

Раніше «Хмарочос» розповідав як у Києві підіймалося питання евакуації старих авто ще до повномасштабної війни. Тоді після вибуху покинутої «Волги» у Святошинському районі міська влада наказала обстежити усі райони і виявити залишені автомобілі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button