Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23554 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: Володимир Поперешнюк

Група NOVA, до якої входить «Нова пошта», створила компанію для генерації електроенергії. Зокрема, «Нова Енерджи» займатиметься відновлювальною енергетикою, використовуючи сонце як джерело.

За словами співзасновника NOVA Володимира Поперешнюка, потребу в посиленні автономності енергозабезпечення група усвідомила з останніми атаками росіян на українську генерацію електроенергії.

Раніше компанія вже намагалася вирішити проблеми, що виникали внаслідок російських обстрілів:

«Коли на початку війни росіяни били по НПЗ і нафтобазах, на ринку палива створилася криза, яка тривала майже три місяці. Ми тоді зрозуміли, що дефіцит палива може зупинити діяльність нашої компанії, тому почали закуповувати бензовози, цистерни, ємності, заправні  комплекси, щоб посилити свою паливну безпеку та автономність. Зараз 60% палива, яке нам потрібно, ми забезпечуємо власними ресурсами».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button