Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23541 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: samosad.podil

У Києві на перетині вулиць Костянтинівської і Щекавицької з’явиться pop-up парк на честь дев’ятої річниці створення «Самосаду» на Подолі. Оновлене місце стане простором для зустрічей і відпочинку містян.

Організатори ініціативи, яку запропонував культурний центр «Спаська 13», закликають киян долучитися до облаштування нової локації 28 квітня о 12.00. Активісти планують прибирання території, висадку квітів і встановлення лавок з відреставрованої деревини демонтованої лавки з «Самосаду».

У 2015 році громадський простір «Самосад» жителі Подолу власноруч облаштували замість пустиря на території, що належала посольству РФ. Нещодавно «Хмарочос» розповідав як біля «Самосаду» комунальники замінили саморобні антипаркувальні стовпчики на металеві, щоб захистити пішохідну зону від паркування автомобілів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button