Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: КМДА

Вартість реконструкції Шулявського шляхопроводу зараз становить 2,45 мільярда гривень. Таку суму вказано в перезатвердженому КМВА проєкті.

На початку будівництва у 2019 році вартість становила 600 мільйонів гривень. Незабаром проєкт реконструкції здорожчав до трохи більш як одного мільярда.

Наприкінці 2020 року вартість будівництва шляхопроводу на Шулявці вже оцінювали у майже два мільярди гривень.

Таким чином, за п’ять років вартість будівництва Шулявської розв’язки зросла в чотири рази.

Шляхопровід будують за проєктом, який зазнав критики, на противагу альтернативному проєкту Віктора Петрука, який мав би коштувати дешевше й, зокрема, не передбачав знесення цеху заводу «Більшовик». Київ викупив будівлю у власника за 113 мільйонів гривень, ще понад 90 мільйонів заплатили за демонтаж будівлі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button