Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 49 днів. За цей час ми опублікували 24442 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Відтепер вистава «Твій хтось», що розповідає про Лесю Українку, доступна для перегляду на онлайн-театрі DRAMOX. У спектаклі, заснованому на матеріалах листів, щоденників і драматичних творів Лесі Українки, переважає хроніка кохань письменниці. У центрі сюжету – її стосунки з соціалістом Сергієм Мержинським і музикознавцем Климентом Квіткою.

У ролях: Леся Українка – Аліка Федотова, Сергій Мержинський – Григорій Бакланов (зірка серіалу «Спіймати Кайдаша»), Климент Квітка – Олександр Бондар.

«У виставі ми бачимо Лесю поза рамками письменниці зі шкільної програми. На сцені її особисте життя та переживання переплітаються з літературними роботами, створюючи живий образ до якого можна «доторкнутися», – коментує команда DRAMOX.

Леся у виставі постає як жива людина, вона покидає іконічний образ і стає близькою. Життєвий досвід письменниці в театральному відтворенні знайомий кожному українцю: це життя на емоційних вершинах, віра та надія на краще, буденність, боротьба та любов.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button