Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 54 днів. За цей час ми опублікували 24467 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Дві сотні волонтерів із 20 міст мережі Volunteer Community долучилися до благодійної акції «Збери портфель дитині» та разом зібрали шкільне приладдя для 541 дитини.

Портфелі збирали для школярів із багатодітних і малозабезпечених родин, дітей-сиріт, дітей із інвалідністю та переселенців. 

«У нашої акції є ще одне важливе завдання — показати суспільству проблему впливу недостатнього забезпечення дітей на розвиток їхніх якостей та можливостей. Ми неодноразово помічали, що дитина і вчилася б, і виконувала б завдання, але, на жаль, немає на чому їх виконати або чим», — зазначає координаторка Volunteer Community Дар’я Єфіменко. 

Волонтерська мережа Volunteer Community має 32 центри, які працюють у 25 містах України. Вона реалізує соціальні проєкти, спрямовані на допомогу нужденним людям похилого віку, дітям групи ризику, людям з особливими потребами.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button