Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 84 днів. За цей час ми опублікували 24653 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото : Суспільне Суми

У Сумах розпочалось будівництво модульного містечка для внутрішньо переміщених осіб. Цей проєкт реалізується Українським Червоним Хрестом за підтримки Шведського та Нідерландського Червоного Хреста, агентства SIDA.

Вартість всього проєкту становить 385 мільйонів гривень, і його планують завершити протягом року. Перший етап будівництва коштує 110 мільйонів гривень, та передбачає прокладення комунікацій і зведення двох двоповерхових будинків на 32 квартири. Протягом трьох місяців планується завершити першу чергу будівництва, де зможуть оселитися 100 осіб.

Житло буде адаптоване для маломобільних груп населення, зокрема людей з інвалідністю та літніх осіб. Пріоритет надаватиметься багатодітним родинам. Загалом містечко складатиметься з шести будинків на 96 квартир та адміністративних приміщень.

    Коментарі:

    Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

    *Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

    Newsletter button
    Donate button
    Podcast button
    Send article button