Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 85 днів. За цей час ми опублікували 24658 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Фото: facebook.com/sestryfeldman

Мурал на вулиці Введенській на Подолі було створено самовільно, і його слід видалити, заявляє Департамент охорони культурної спадщини КМДА.

Мурал неподалік кінотеатру «Жовтень», на якому зображено голову української розвідки Кирила Буданова, створили близнята Мішель та Ніколь Фельдман.

Фото: facebook.com/sestryfeldman

У Департаменті наголошують, що будинок є памʼяткою архітектури місцевого значення. Більш того, у липні Київрада затвердила порядок нанесення монументальних розписів, який забороняє мурали на фасадах об’єктів культурної спадщини.

«Київ запропонує альтернативне місце в міському просторі, яке можна буде використати для реалізації цієї ініціативи», — додають у Департаменті.


Водночас наприкінці вересня на тому ж Подолі відкрили мурал, створений художником Володимиром Манжосом (WaOne Interesni Kazki) для Головного управління розвідки. Його розташовано на фасаді будинку на вулиці Нижній Вал — на іншому боці того ж будинку є інший мурал від WaOne, створений два роки тому.

Фото: donttakefake.com



Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button