Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 10 років та 92 днів. За цей час ми опублікували 24724 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
фото: zyttia.org

Маркетологиня Ксенія Ларіна запропонувала у соцмережах ідею проєкту «єБабуся» — платформи, де молоді люди можуть знаходити бабусь для допомоги чи дружнього спілкування. Ідея отримала багато позитивних відгуків й авторка вирішила перетворити її на стартап.

Ксенія інтегрувала ідею «єБабуся» у свою маркетингову школу Larination, надаючи можливість учасникам вивчати процес створення стартапів на практиці. Понад 110 охочих подали заявки, і тепер команда працюватиме над проєктом у форматі воркшопів під керівництвом досвідчених менторів.

Кожен етап розробки поділять на спринти, де учасники крок за кроком пройдуть шлях від дослідження аудиторії та інтерв’ю з користувачами до створення маркетингової стратегії і запуску на ринок.

з Linledin Ксенії

Найактивніші учасники матимуть шанс стати співвласниками проєкту і навіть отримати позиції рівня C-level. Проєкт також планується представити у форматі реаліті-шоу, де покажуть усі ключові моменти розробки, від перемог до труднощів.

Ксенія поділилася новинами, що з нею вже зв’язалися представники ТСН, щоб зняти матеріал про її ідею, а до участі у проєкті записали досвідчені представники маркетингової та ІТ індустрій України.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button