Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Президент Петро Порошенко звільнив голів Деснянської, Голосіївської та Подільської районних адміністрацій Києва – Петра Кузика, Миколу Даневича та Ярослава Войтовича відповідно.

Прес-служба президента України повідомляє, що тимчасово виконуючим обов’язки Подільської адміністрації Києва Петро Порошенко призначив Валентина Мондриївського, Голосіївської – Андрія Мельничука, Деснянської – Вадима Онуфрійчука.

1137pre
Валентин Мондриївський

Член депутатської фракції “УДАР-Солідарність”. У 2014 році обраний депутатом Київської міської ради по округу №39 (Подільський район). З 2010 по 2014 рік був керівником проектів у Всеукраїнському благодійному фоні “УКРАЇНА-Юнеско”. До того працював прес-секретарем у Міністерстві оборони України (2007-2010 р.р.) та Верховній Раді України.
Освіта. Закінчив Інститут журналістики Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

melnichuk
Андрій Мельничук

У 2014 році обраний депутатом Київської міської ради по округу №4 (Голосіївський район). З 2009 по 2012 роки керівник Голосіївського районного в м. Києві осередку ПП «Фронт змін». З 2012 по 2013 роки – керівник Київського міського осередку ПП «Фронт змін».
Освіта. Закінчив Київський політехнічний інститут, спеціальність «інструментальне виробництво». Другу вищу освіту здобув у КНТЕУ за спеціальністю «Фінансовий менеджмент».

kandydatOnufryjchuk-1
Вадим Онуфрійчук

Депутат Київської міської ради, член Постійної комісії з питань Бюджету і соціально-економічного розвитку. У період – 2007 по 2013 рік працював керівником ЗАТ “Інформаційно-видавничий центр “XXI століття””, був заступником голови Шевченківської районної державної адміністрації, заступником голови Деснянської районної державної адміністрації. Працював заступником начальника головного управління з питань взаємодії зі ЗМІ і зв’язками з громадськістю КМДА. Освіта. Закінчив Інститут міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка за спеціальністю право та Університет у місті Ніца. У 1998 році захистив дисертацію та отримав науковий ступінь доктора права.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button