Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23273 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У будівлі КМДА завершилися роботи з облаштування прозорого офісу, повідмляє “Вечерний Киев”. У приміщення з прозорими стінами та дверима завозять меблі. Тут розміститься центр адміністративних послуг.

SAM_9635

В “прозорому офісі” працюватимуть зі зверненнями, заявами та скаргами громадян. Планується встановити термінали для організації “електронної черги”, а також екран для трансляції засідань київради.

SAM_9660

Нагадаємо, що після “революції троянд” у 2003 році прозорі офіси для чиновників почали будувати у Грузії, таким чином, протидіючи корупції. Для міліціянтів та чиновників тут зводили окремі прозорі будівлі, які часто розташовували за межами центральної частини міста.

Перший офіс такого типу в Україні запрацював у 2008 році у Винниці.

Фото: “Вечерний Киев”

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button