Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
27025

Але у комісію ввійшли лише представники владної фракції УДАР-Солідарність, яка контролює майже 2/3 Київської міської ради.

Відповідне рішення було прийнято на засідання 19 березня. Відповідний проект рішення був запропонований депутатом від фракції “Демократичний Альянс” Василем Гацько та внесений в порядок денний як невідкладний. Тимчасова контрольна комісія створена задля виявлення нелегальної реклами в столиці та її подальшого демонтажу.

Головою комісію затверджено позафракційного депутата Олександра Федоренко. Його кандидидатуру підтримала більшість з депутатів. Кандидатура ж Василя Гацько, який власне був ініціатором рішення, не набрала  небхідної кількості голосів.

Він прокоментував створення нової комісії у Facebook наступним чином:

10689756_10152744674249510_4391067320297022398_n

Василь Гацько
Депутат Київради, фракція “Демократичний Альянс”

«Меру не вистачило духу впустити ДемАльянс у свої Авгієві стайні. Кличко підтримав проект рішення ДемАльянсу – фракція УДАР-Солідарність проголосувала за створення тимчасової контрольної комісії для перевірки КМДА та комунальних підприємств у сфері зовнішньої реклами. Проте, щоб комісія була комфортною туди не включили представника ДемАльянсу й наповнили її депутатами з команди мера. Ми були готові до того, що комісію не створять або ж паралізують.

То ж нічого несподіваного для нас не трапилося. Втім, ми мусили спробувати. Взаємодія ДемАльянсу з міським головою в цьому питанні могла б дати киянам швидкий і відчутний результат. Місто повернуло б собі європейський вигляд, а бюджет – додаткові надходження. Однак, у Кличка не вистачило духу. Міський голова надав перевагу особистому комфорту, залишивши все так, як є».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button