Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23457 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
unnamed5

Сквер Небесної сотні на вулиці Михайлівській, 24-26 можуть забудувати за рішенням суду. Про це пише “Вечірній Київ” з посиланням на голову ГО “Місто-Сад”, Євгенію Кулебу.

За її словами, столичні активісти дізнались про рішення суду від 14 жовтня 2014 року, яке залишило в силі плани щодо будівництва у дворах і на Михайлівській площі офісного центру.

“Ми дізнались, що прокуратура уже все без нас “порішала”. Поки ми створювали на місці звалища, що існувало тут упродовж 7 років, Сквер, прокуратура прокрутила класичну для себе схему – тихенько програла всі суди, без жодних повідомлень”, – розповіла Кулеба.

4cdc8f5-skver-mykhajlivskij1

Вона додала, що активісти подали заяву у березні 2014 року, і тоді прокурор сказав, що він повідомить про засідання судів у письмовому вигляді, але додав, що це тягтиметься роками.

“Але про суди, їх результат, про апеляції ніхто нікого не повідомляв. У рішенні стоїть, що ми не з’явились. Ми кілька тижнів тому попросили депутата Київради Рену Назарову дізнатись, як там наша справа. І ось що з’ясувалось: зараз справа у касаційному оскарженні”, – додала Євгенія.

Більше про Сквер Небесної Сотні ви можете дізнатись з презентації Євгенії Кулеби на Першому київському Urban Fest.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button