Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 267 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
Velopracedavets_2015_1260x750

Велопрацедавець – щорічний конкурс, який відзначає найбільш дружні до велосипедистів офіси. Подавайте заявки, отримуйте широке визнання велоспільноти Києва та заохочувальні призи для співробітників.

Перемогу в конкурсі отримає організація, що пропонує найкомфортніші умови для співробітників – щонайменше встановила велопарковку, можливо, має місце для переодягання та душ і загалом всіляко заохочує співробітників їздити на роботу на велосипеді.

Заявку може подати будь-який працівник компанії, громадської організації, комунального підприємства за згодою керівництва.

У конкурсі можуть брати участь усі компанії (крім переможців минулих років), де є щонайменше велопарковка, та де керівництво заохочує працівників їздити на велосипедах. Критеріями вибору переможця будуть відсоток працівників-велосипедистів, якість зручностей для них і відповідність рівня цих зручностей об’єктивним можливостям компанії.

Цього року конкурс проходитиме вже вшосте. У попередні роки переможцями були компанія Luxoft (2014), Телеканал 1+1 (2013), ІТ-компанія Ciklum (2012), “Melexis Ukraine” – розробник інтегральник схем (2011), IT-компанія “GlobalLogic” (2010). Організатор конкурсу – Асоціація велосипедистів Києва. Участь у конкусі можуть брати лише організації, що розташовані в місті Києві та містах-сателітах (Бровари, Вишневе, Вишгород, Ірпінь тощо).

Детально з умовами конкурсу можна ознайомитися тут.

Прийом заявок – до 31 серпня 2015 року.

Переможці конкурсу будуть оголошені у вересні під час Європейського тижня мобільності, та нагороджені в осінній День “Велосипедом на роботу” 17 вересня 2015 року.

Подати заявку на конкурс “Велопрацедавець 2015″ – bit.ly/bikeoffice2015

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button