Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23454 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах
vector

Студенти розпочали навчання з інтерактивного курсу у онлайн-школі VECTOR і згодом представлять свої перші невеликі проекти.

Ми вже писали про те, що цього року організатори архітектурного фестивалю CANactions запустили першу в Україні Школу урбаністики CANactions School for Urban Studies. Головна мета цього проекту – дослідження сучасних українських міст і розробка концепцій їх стратегічного розвитку. Куратором Школи став швейцарський урбаніст Урс Томанн.

17 серпня стали відомі імена перших 18 учасників CANactions School for Urban Studies: Studio #1. Студенти Школи вже розпочали навчання на підготовчому курсі Block #0, розробленому в партнерстві з онлайн-школою VECTOR. Про навчання у школі докладніше читайте у інтерв’ю з її засновниками.

Онлайн-школа для міських підприємців VECTOR відкрилася у квітні 2015 року на базі Інституту медіа, архітектури та дизайну Strelka. Це освітня платформа з практичними завданнями, для тих, хто хоче досліджувати своє місто і створювати міські проекти. Зараз студенти CANactions School for Urban Studies проходять онлайн-курс «Міські парадокси: як досліджувати повсякденність». В кінці курсу кожен зробить свій лонгрід про те, які особливості є в українських містах і як їх можна зробити комфортнішими для життя.

А вже 14 вересня відбудеться офіційне відкриття Школи в рамках якої студенти в режимі 24/7 займуться питаннями міського, територіального та регіонального розвитку з кращими європейськими експертами, серед яких: Thomas Stellmach, Han van de Wetering, Paul McCabe, Miodrag Kuč, Kuba Snopek, арт-група METASITU та інші. Також організатори обіцяють, що більшість запрошених експертів проведуть у Києві публічні лекції, воркшопи і навіть дебати.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button