Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 269 днів. За цей час ми опублікували 23431 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Київська міська державна адміністрація запускає безкоштовні курси англійської мови для киян — CAPITAL ENGLISH. Проект реалізовується у партнерстві з Посольством США в Україні, Британської Радою в Україні, школою англійської мови Speak Up та Cambridge Assessment.

16246311440_df5d089255_o

Заняття з англійської мови відбуватимуться у кожному з десяти районів Києва у будівлях районних адміністрацій два-три рази на тиждень. Перший семестр розпочнеться 14 вересня та триватиме два місяці. Курси першого семестру розраховані на людей, яким вже виповнилось 18 років та які мають початковий рівень англійської мови (рівня А-1 та А-2 за загальноприйнятою європейською системою).

Реєстрація на участь в курсах відбувається тільки через веб-сайт до 09.09. Кандидати на навчання мають пройти тест на рівень володіння англійською мовою, щоб можна було сформувати групи.

Заняття триватимуть годину для кожної з груп. Кожен кандидат повинен буде вибрати один з варіантів розкладу протягом двох місяців навчання: 15:00, 16:30 чи 18:00.
Групи рівня А-1: понеділок, середа, п’ятниця
Групи рівня А-2: вівторок, четвер

Якщо студент не з’являється на заняття більше двох разів підряд, він буде виключений з проекту, а на його місце запросять іншого.

Фото: flickr-user Lynne Hand

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button