Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23472 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Нью-Йорку знайшли заміну таксофонам. LinkNYC — вуличні стели, що надають послуги високошвидкісного бездротового інтернету, дають змогу скористатися телефоном, вбудованими планшетами, зарядити гаджети, тощо, пише UrbanUA.

linknyc_downtown[1]

LinkNYC роздає Wi-Fi в радіусі до 45 метрів, дає можливість зателефонувати в будь-яке місто США, а також викликати екстренні служби і скористатися мапою міста. Всі ці послуги — безкоштовні. Стели також обладнані двома екранами високої чіткості, які демонструють соціальну і комерційну рекламу. Реклама є одним з джерел фінансування проекту, інші джерела — спонсори і партнери. LinkNYC є інвестиційним проектом, до якого не були залучені міські кошти. Компанія гарантує, що послуга надалі залишатиметься безкоштовною. Передбачається, що дохід від стел LinkNYC становитиме більш ніж півмільярда доларів протягом наступних 12 років.

У найближчі декілька років планується встановити 7,5 тисяч стел у п’яти районах міста.

Фото: CityBridge

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button