Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На місті кіосків і тротуару біля станції швидкісного трамваю «Польова» компанія «Апрель Девелопмент» збирається спорудити триповерховий торговельний центр, повідомляє КПІшник.

d30e4273d038eba9b347375b32adde49-1024x576[1]

Зазначена компанія також є забудовником торговельних центрів біля станцій швидкісного трамваю «Кільцева» (де зараз споруджується друга черга ТЦ), Ромена Ролана, Гната Юри, торгово-офісного комплексу «Булгаков» на Нижньому Валу, торгового центру на метро «Васильківській». Наразі проектуються нові торговельні площі біля станції Сім’ї Сосніних.

КПІшник також отримав презентацію, яка містить комерційну пропозицію щодо оренди площ у новому торговельному центрі, де фасад будівлі має звосім інший вигляд:

705f2172834666788607efbfca35afb3_006-1024x768

Як з’ясував КПІшник, територія, на якій будуватиметься ТЦ, знаходиться на балансі міста. Через це забудовник не буде узгоджувати будівництво ані з НТУУ «КПІ», ані з КП «Київпастранс». Всього у ТЦ планують здавати в оренду 2700 м² торгових площ. На сайті компанії вже можна залишити заявку на оренду площі від 10 м². Вартість оренди складе 400-600 грн/м² для першого поверху і 300 грн/м² для другого. Повідомляється, що початок будівництва заплановано на осінь. Зараз проект знаходиться в стадії узгодження документів. До речі, інший проект «Апрель Девелопмент» — ТЦ «Апрель» на проспекті Курбаса,19а, на кадастровій мапі Києва відмічений як самовільне будівництво.

Засновником і кінцевим бенефіціаром компанії «Апрель Девелопмент» (з 29.10.2015 — ТОВ «Сент Ніколас») є кіпрський адвокат Майкл Пападопулос і його компанія Валдез Лімітед. Пападопулос є кінцевим бенефіціаром 24 українських компаній, в основному пов’язаних з орендою нерухомості.

Нагадаємо, 2013 року Поляну вже намагалися забудувати торговим центром. У той же день студенти КПІ знесли і спалили паркан будівництва.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button