Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

21 січня в приміщенні КМДА презентують громадські проекти, подані на бюджетне фінансування.

Фото: kyivsmartcity

У рамках Форуму відбудеться презентація громадських проектів з різних районів Києва, де кожен автор зможе публічно продемонструвати свою ідею та відповісти на запитання всіх учасників заходу. Крім того, відбудеться Ярмарок громадських проектів.

Кожен киянин матиме можливість безкоштовно отримати електроний цифровий підпис (ЕЦП) для голосування за проекти. Для цього з собою потрібно взяти паспорт, ідентифікаційний код та флешку (або інший носій інформації).

Читайте також: У Київраді розробили карту громадських проектів

Нагадаємо, п’ятого жовтня в Києві запустили онлайн-платформу «Громадський проект» – бюджет участі, який надає можливість кожному жителю долучатися до розподілу коштів місцевого бюджету шляхом створення концепцій для покращення міста. Проекти, які підтримають мешканці, отримають бюджетне фінансування.

27 грудня розпочалося публічне голосування за проекти, що беруть участь у програмі «Громадський бюджет міста Києва». Загалом подано 497 проектів, із яких 321 успішно пройшов етап розгляду. Для їх впровадження Київ виділив 50 млн грн (до одного млн грн на один проект).

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button