Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23529 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

За результатами чотирьох ідеатонів з інфраструктури, освіти, екології та агропромисловості було обрано 15 IT-проектів, які проходять на наступний етап конкурсу EGAP Challenge – інкубаційну програму.

Фото: EGAP

Усього в ідеатонах взяли участь близько 50 проектів зі всієї України, з пріоритетними містами Одеса, Вінниця, Дніпро та Луцьк. На ідеатонах команди презентували свої проекти та проходили менторські сесії щодо їх підтримки та подальшого розвитку.

Читайте також: В Україні шукають проекти для розвитку електронної демократії 

Серед проектів відзначимо CarPet – пристрій за допомогою датчиків фіксує перебіг ДТП і надсилає повідомлення до диспетчерської служби та дані про ДТП на сервері, iLearn – відкриту безкоштовну онлайн-платформу з підготовки до ЗНО та інструмент для моніторингу стану навколишнього середовища ecoinfo.dp.ua.

Проекти можуть отримати фінансування у розмірі від 50 000 до 250 000 гривень на власну реалізацію під час фінального етапу конкурсу – DemoDay у квітні.

Програма EGAP Challenge спрямована на використання новітніх інформаційно-комунікаційних технологій (ІКТ), що допомагатимуть вдосконалити якість врядування, покращать взаємодію влади та громадян та сприятимуть соціальним інноваціям в Україні. Програма EGAP фінансується Швейцарською Конфедерацією і виконується Фондом Східна Європа та Фондом InnovaBridge.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button