Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23469 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На пленарному засіданні Київської міської ради депутати упорядкували назви деяких зелених зон столиці.

relax.com.ua

Відтепер Парк Дружби Народів має назву «Муромець». Таке рішення було прийнято з огляду на те, що парк розташований на острові Муромець. Він знаходиться між гирлами Десни, Чорториєм (Десенкою) та Дніпром, а з півдня переходить до Труханового острова.

Також «Парк відпочинку Оболонь в урочищі Наталка» відтепер називається «Парк Наталка».

Додамо, що Парк Дружби Народів був закладений в 1972 році в урочищі Чорторий і він став продовженням Дніпровського парку. Архітектори: В. Г. Отрощенко, В. К. Юхно, В. П. Нагорний і Т. П. Шахун, дендролог В. В. Титов.

Нагадаємо, що 22 лютого на засіданні Київради депутати підтримали ряд перейменувань у столиці, зокрема Московський міст перейменували на Північний міст.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button