Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23563 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Всього 1211 тролейбусів, автобусів та трамваїв оснащені Wi-Fi.

Фото: vesti-ukr.com

У рамках концепції Kyiv Smart City, КП «Київпастранс» та КМДА співпрацюють із компанією «eWiFi», яка встановила у київському наземному транспорті безкоштовний Wi-Fі. Про це повідомив заступник голови КМДА Дмитро Давтян.

«Станом на сьогодні вже в усіх одиницях наземного транспорту – автобусах, тролейбусах та трамваях – є безкоштовний Wi-Fi від компанії «eWiFi». Ця компанія гарантує Wi-Fi за технологією LTE зі швидкістю до 4 мб/с для кожного клієнта. Якщо навіть всі пасажири одночасно під’єднаються до мережі, то на швидкість це не впливатиме. Якщо пасажирів у салоні буде менше, то швидкість мережі може бути більшою, ніж 4 мб/с», – розповів Дмитро Давтян.

Всього Wi-Fi роутерами обладнано 1211 одиниць комунального, наземного пасажирського транспорту. Увесь транспорт з Wi-Fi позначений наклейками з відповідним знаком.

Також додамо, що  в центрі Києва з’явився доступ до мережі буде в парку ім. Тараса Шевченка, біля метро Золоті Ворота, Палац Спорту, Майдан Незалежності, Палац «Україна» та на Михайлівській, Софіївській і Контрактовій площах, біля НСК «Олімпійський» та фунікулера.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button