Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23274 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На архітектурний конкурс Ukrainian Urban Awards, який цього року відбудеться у Києві вперше, були подані проекти реконструкції Володимирського та Бессарабського ринків.

Їхнім автором є Андрій Миргородський. Проекти представлені у номінації «Реновація/реконструкція історичного об’єкту».

Фото: facebook.com/Ukrainian-Urban-Awards

Про намір реконструювати  Володимирський ринок відомо з відповідного розпорядження КМДА за 28 липня 2017 року про реконструкцію ринку. Проект Миргородського вже пройшов державну експертизу, зазначається на Facebook-сторінці конкурсу. Проектом передбачено створення підземного паркінгу, будівництво готелю з хостелом для працівників та співробітників ринку, реконструкцію головної будівлі, створення перехідної галереї «Венеціанське місто» з торговельними приміщеннями, розподіл території ринку на квартали за призначенням продукції. Реалізувати проект планують протягом 2018-2021, зазначається на сторінці конкурсу у Facebook.

Фото: facebook.com/Ukrainian-Urban-Awards

У своєму інтерв’ю для «Хмарочоса» раніше директор Бессарабського ринку Микола Ковальчук розповідав, що планують реорганізувати внутрішній простір Бессарабського ринку та відремонтувати купол ринку. Він зазначив, що ринок буде мати другий поверх з кафе, а на першому поверсі розмежують зони для продажу овочів, м’яса і т.д.

Андрій Миргородський розробив проект реорганізації внутрішнього простору Бессарабського ринку, і також подав його на конкурс. Ним передбачається перепланування  з застосування легких розбірних конструкцій, створення пішохідної зони між будівлею ринку та суміжним кварталом, вирішення проблеми транспорту та паркування шляхом перерозподілу транспортних потоків на Бессарабській площі.

Фото: facebook.com/Ukrainian-Urban-Awards

Фото: facebook.com/Ukrainian-Urban-Awards

Нагадаємо, що конкурс Ukrainian Urban Awards відбудеться першого червня.

Раніше «Хмарочос» вже писав, що архітектор Миргородський виграє тендери на проектування об’єктів на схилах Дніпра.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button