Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Вінницька міська рада 27 червня ухвалила рішення про запровадження автоматизованої системи оплати проїзду в транспорті – єдиного електронного квитка, повідомляє Укрінформ.

Протягом 16 місяців система електронних квитків має запрацювати на всьому транспорті. Обладнання мають виготовити протягом чотирьох місяців.

Спершу валідатори встановлять у муніципальному транспорті, це 320 одиниць. Згодом до системи е-квитків підключать і приватних перевізників – 260 одиниць транспорту.

Жителі міста зможуть користуватися або Муніципальною карткою вінничанина або е-квитками, які не містять інформації про особу.

Зазначається, що запровадження єдиного е-квитка є фінальним етапом міської реформи транспорту.

Е-квиток зараз працює у Житомирі. Зокрема, завдяки його впровадженню та ряду інших заходів виручка у комунальному транспорті зросла на 80%.

Влада Києва обіцяла перейти на повноцінну систему електронного квитка у жовтні-листопаді цього року. Проте запуск укотре перенесли. Водночас вартість проїзду в громадському транспорті зросте вдвічі вже з 14 липня.

Для розуміння системи роботи безготівкової оплати проїзду в громадському транспорті, читайте нашу статтю «Як має працювати е-квиток для громадського транспорту в Києві».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button