Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 282 днів. За цей час ми опублікували 23531 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що облаштування системи зливостоків біля метро «Лівобережна» заплановано зробити цього року, передає прес-служба КМДА.

Торік це фото повені на «Лівобережній» обійшло соціальні мережі

«До кінця цього року нова система на Лівобережці буде», – заявив Кличко, коментуючи затоплення у місті після зливи 25 липня.

Кличко завпевнив, що міська влада «робить усе», аби під час ремонтних робіт на дорогах, де перекладають асфальт, також міняли й підземні комунікації.

Керівник «Київавтодору» Олександр Густєлєв повідомив, що територію біля метро «Лівобережна» затоплює вже понад 40 років.

«Чому сталося затоплення – то саме тому, що ми не займалися системою каналізації. Лише останні три-чотири роки ми тільки розпочинаємо цим займатися… Ми готові зараз до реконструкції, ми два роки працювали над проектом, і в цьому році розпочинаємо роботи», – цитує чиновника УНІАН.

Розпорядження про реконструкцію дощової каналізації на Лівобережній було підписано 18 червня. На це закладено 190 млн грн. Фото документа виклав Антон Мойсеєнко.

Ремонт доріг біля метро «Лівобережна» робили торік перед проведенням конкурсу «Євробачення-2017».

«Під “Євробачення” була реконструкція, але самого капітального ремонту дороги не було. Тоді все було взагалі дуже швидко. Тому така ситуація», – прокоментував затоплення «Лівобережної» директор аналітично-дослідницького центру «Інститут міста» Олександр Сергієнко, пише Слово і Діло.

Тим часом Державна рахункова палата повідомила результати аудиту, за якими на проведення «Євробачення-2017» Київ витратив 68,6 млн грн із загальної суми 787,5 млн із порушенням закону та неефективно.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button