Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23470 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Автобуси і тролейбуси їдуть виділеною смугою. Фото: Центр організації дорожнього руху Києва

Виділена делінеаторами смуга громадського транспорту на вулиці Шота Руставелі нарешті почала функціонувати, запевняють у Центрі організації дорожнього руху Києва.

Комунальники прибирають сніг вручну. Фото: Центр організації дорожнього руху Києва

Комунальні працівники прибрали з проїзної частини більшу частину сміттєвих баків, а також евакуювали припарковані на смузі автівки.

Зі смуги евакуювали запарковані автівки. Фото: Центр організації дорожнього руху Києва

Ще раз евакуація автівки з іншого ракурсу. Фото: Центр організації дорожнього руху Києва

«Через регулярні масові порушення правил паркування на вулиці Шота Руставелі було встановлено делінеатори, що відокремили смугу громадського транспорту від інших. Однак через несвідомі дії окремих громадян та організацій декілька днів рух смугою було заблоковано. Наразі співробітники Центру разом з екіпажами патрульної поліції забезпечують роботу смуги, тролейбуси та автобуси рушили нею», – заявив директор КП Віктор Черній.

Минулого тижня сміттєві баки блокували смугу. Фото: Центр організації дорожнього руху Києва

Делінеатори встановили на вулиці Шота Руставелі наприкінці листопада. У КМДА також анонсували облаштування виділених смуг на бульварі Лесі Українки і на бульварі Тараса Шевченка.

Фото: Центр організації дорожнього руху Києва

До цього часу перша в Києві виділена делінеаторами смуга громадського транспорту на вулиці Шота Руставелі не функціонувала через запарковані автівки.

У КМДА пояснили, що водіїв автомобілів вводила в оману синя паркувальна розмітка, яку ще не встигли прибрати комунальні працівники. Через морозну погоду нанесена фарба міцно в’їлася в асфальт.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button