Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23273 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Pixabay

Лоукост-авіакомпанія Wizz Air збільшила вартість реєстрованого багажу, повідомляє Lowcostavia.com.ua.

Раніше перевезення малого реєстрованого багажу до 10 кг слід коштувало від 7 до 12 євро. Тепер вартість становить від 9 до 27 євро.

Мінімальний збір за реєстрований багаж вагою до 20 кг зріс до 15–50 євро. Валіза вагою до 32 кг відтепер коштуватиме до 23–72 євро. В разі оплати багажу в аеропорту валіза до 20 кг обійдеться у 55 євро, а до 32 кг – 120 євро.

Вартість розраховується залежно від напрямку та дати авіаперельоту. Ціна буде вища в високий сезон.

Цьогоріч найближчий пік попиту на Великдень: 13–28 квітня; пік попиту на літо: 16 червня — 22 вересня, зазначено на сайті авіаперевізника.

Також дещо зросла вартість послуги пріоритетної посадки (WIZZ Priority) з 5–15 євро до 5–17 євро.

Видання зазначає, що зміни вже набули чинності, проте Wizz Air не повідомляла про них ані на сайті, ані в соцмережах. Дані про послуги і збори, однак, є на сайті авіакомпанії.

9 січня лоукостер Ryanair теж підняв оплату за пріоритетну посадку та малий реєстрований багаж, але максимальне подорожчання становило 4 євро.

Нагадаємо, з листопада 2018 року Wizz Air запровадив нові правила перевезення ручної поклажі в салоні літака. Безкоштовно можна провезти одну сумку розміром не більше 40 x 30 x 20 см, яка розміщується під сидінням попереду. Також Wizz Air перестав гарантувати, що ручна поклажа потрапить до салону літака – під час посадки частину валіз забирають до багажного відсіку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button