Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 272 днів. За цей час ми опублікували 23453 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Скріншот із відео ALive

Один із київських водіїв виклав на YouTube відео, зняте на вулиці Шота Руставелі увечері 30 січня.

На виділеній смузі для громадського транспорту, яку в листопаді відмежували делінеаторами, продовжують їздити приватні автомобілі.

Автор відео зазначив, що в кінці вулиці нещодавно чергувала поліція, яка штрафувала порушників. Утім, на час зйомки патрульних не виявилося.

Це перша в Києві виділена делінеаторами смуга громадського транспорту. У КМДА також анонсували облаштування виділених смуг на бульварі Лесі Українки і на бульварі Тараса Шевченка.

Нагадаємо також, що 27 вересня 2018 року набув чинності новий закон про паркування. Та з того часу в Києві не евакуювали жодного автомобіля за порушення правил зупинки. Адже закон дозволяє евакуацію лише за умови фото- і відеофіксації сертифікованим приладом, якого поліцейським не видали.

1 лютого на вулиці Києва мають вийти перші 10 інспекторів із паркування, які, утім, не зможуть здійснювати фіксацію порушень і штрафувати.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button