Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 283 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: facebook.com/5.6magazine

У цей четвер, сьомого лютого, у Мистецькому Арсеналі відбудеться відкриття виставки «Архітектура. Громада. Час».

Головна мета виставки, яку курує спеціаліст із радянської модерністської архітектури Олексій Биков, – показати хаотичний стан будівництва в українських містах.

На виставці покажуть роботи 15 авторів, серед яких – фотографи, архітектори, журналісти та дизайнери. Їхні фотографії увійшли у новий, 11-й, номер журналу про фотографію 5.6 magazine, який присвячено стосункам між громадою, забудовниками та архітекторами.

«Цей номер не про красу і неповторність українських міст, а про безконтрольність і безвладдя, про диктат забудовника, про роль архітектора і громади у цьому скаженому свавіллі», – пише редакція журналу.

Зокрема, під час підготовки випуску редактори знайшли двох чоловіків, які не вірять у збереження архітектурного минулого, тому вирішили витатуювати пам’ятки на своїх тілах: «тарілку» на Либідській, готель «Турист», будинки спальних районів Оболоні.

Фото: Коля Кольщик / facebook.com/bs13tattoo

Архітектурний номер 5.6 magazine було видано завдяки спільнокошту. Його презентують під час відкриття виставки.

Також упродовж виставки працюватиме «Дискусійна платформа», на якій обговорюватимуть архітектуру і візуальний образ сучасної України. Програму подій та лекцій анонсують найближчим часом.


Місце: Мала Галерея Мистецького Арсеналу

Адреса: Київ, вулиця Лаврська, 10

Дата: 7–27 лютого

Час: відкриття: 18:30; графік роботи: 12:00 – 20:00, понеділок вихідний

Вартість: безкоштовно


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button