Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23587 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Церемонія нагородження переможців. Фото: Evgen Chorny

Експертне журі визначило переможців конкурсу «Антисимвол Києва». Церемонія нагородження відбулась 26 березня в Urban Space 500, повідомляє «Рейтарська спільнота».

«Антисимволом може стати особливий персонаж, будь-яка реальна або міфічна істота, що відображає реалії столиці», – наголошувалося в умовах конкурсу.

Третє місце посів Дмитро Купріян із роботою «I love Kyйiv». В якості нагороди він отримав дружнє похлопування по плечу.

Друге місце журі присудило Всеволод Ковтун із роботою «Kyiv. Yes. Kyiv». Йому вручили приз – дизайнерський «цар-балкон».

Перше місце посів Станіслав Волобуєв за роботу з зображенням Батьківщини-матері з заскленим балконом, МАФами та деревами після «омолоджувальної обрізки». Його нагородою стала картата ковдра.

Раніше повідомлялося, що до складу журі увійшли художник Олександр Ройтбурд, актор Олексій Горбунов та продюсер гурту «Перкалаба» Олег Mox Perkalaba Гнатів.

Нагадаємо, у грудні 2018 року КМДА оприлюднила 10 варіантів талісмана Києва, які пройшли перший етап відбору: Каштанчик Кий, Каштан Соловейко, Пес Каштанчик, Каштанчик їжак, Штанчик та інші. Невдовзі журі оголосило про скасування конкурсу, заявивши, що жодна робота не є гідною перемоги.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button