Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23489 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В липні в аеропорту «Київ» (Жуляни) почалося розширення секції міжнародного терміналу в крилі «А». Її відкриття анонсували на травень 2019 року. Станом на кінець квітня, оздоблення секції завершується. Про це повідомляється на сторінці аеропорту.

Будівництво нової секції влітку. Фото: avianews

Аеропорт збільшить пропускну здатність: у терміналі відкриють 18 нових стійок реєстрації та дев’ять пунктів догляду на авіаційну безпеку.

18 нових стійок прикорднонного контролю відкрили на другому поверсі.

«Пасажири проходитимуть його швидше і потраплятимуть у комфортну зону очікування з ресторанами, барами, магазинами дьюті-фрі та зоною розваг з окулярами віртуальної реальності», – йдеться на сторінці аеропорту.

Аеропорт «Київ» під час будівництва секції в правому крилі. Фото: Аеропорт Київ – Kyiv Sikorsky Airport / facebook

Нова секція розширила аеропорт на 9,5 тисяч квадратних метрів, тепер його загальна площа становить 23,7 тисячі квадратних метрів. Витрати на нову секцію оцінюють в 630 мільйонів гривень.

Керівництво аеропорту повідомляло про плани будувати, зокрема, готель для пасажирів після добудови терміналу «А». Зазначалося, що готель був би тризірковим, з номерами вартістю в межах 70 доларів за добу.

Нагадаємо, голова ради директорів аеропорта Денис Костржевський зазначав, що забудови довкола летовища можуть зменшити кількість польотів. Допускалося скорочення рейсів у нічний час. Перед цим також містяни подали петицію з вимогою заборонити нічні авіарейси, а також польоти надто гучних літаків в аеропорту «Київ».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button